Wil jij beginnen in de sportschool?

Vind je het maar lastig of spannend om te starten in de sportschool? Dan is deze training en community jouw perfecte motivatie! Leer hoe je alle apparaten in de sportschool gebruikt en ga aan de slag met free weights (gewichten) oefeningen. Wij leren het je.

Begin vandaag!

Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen!

Je wilt beginnen in de sportschool maar heb je geen idee wat je precies moet doen. Je vindt het maar lastig, en je wordt ook onzeker van alle mensen in de sportschool waarvan lijkt alsof zij precies weten wat zij doen. Vind je het spannend? En vind je het te lastig om zelf de drempel over te gaan? Dan kunnen wij jou helpen met onze training en de YourPersonalProgress community! 

Binnen drie maanden, kan jij in ieder geval de basis leggen in de sportschool, waardoor je meer uit je comfortzone komt, de machines begrijpt, en meer comfortabel bent in de sportschool!

Samen of alleen, kan jij deze training volgen en leggen wij jou van A tot Z uit hoe jij het meest uit jouw training kan halen! We leggen de machines uit, ook leggen wij oefeningen met gewichten (free weight) uit.  Benieuwd wat de community betekent? Lees dan even verder!

Begin vandaag

Wil jij:

 • De drempel overgaan om naar de sportschool te gaan
 • Comfortabel worden in de sportschool 
 • Het opbouwen van zelfvertrouwen
 • Fitter gevoel 
 • Minder eenzaam voelen
 • Verbeterde gezondheid
 • Training voor beginners

En de volgende doelen behalen:

 • Het ondersteunen van afvallen
 • Spieren kweken 
 • Conditie opbouwen
 • Plezier krijgen in sporten en bewegen
 • Zelfvertrouwen opbouwen 

Bekijk GRATIS één van de video's

Wil je nog minimaal 49 van dit soort video's zien?

Bekijk hoe de app werkt

Wil jij precies weten wat je moet doen in de sportschool en zelfverzekerd aan de slag gaan?
Ja dat wil ik!


Beginnen in de sportschool: uitleg van alle apparaten en oefeningen met gewichten

 • 50 video's vol tips & tricks
 • Ga vol vertrouwen de sportschool in
 • Instructies van gecertificeerde Personal Trainers
Begin direct


Wat kun je verwachten in de training?

Over de drempel

Alles wat je nodig hebt om te beginnen. Kies de juiste sportschool uit en ga aan de slag met een super easy instapschema.

Spiergroepen

Leer wat er gebeurt in je lichaam en brein als je begint met sporten.

Cardiotraining

Alle cardio machines die je terugvindt in de sportschool. Hoe werken ze precies? En wat kun je beter doen voor jouw doel, cardio of kracht?

Apparaten en gewichten

Benieuwd hoe en welke oefeningen je moet uitvoeren voor gewenst resultaat? Wij doorlopen ze allemaal!

Meer dan 30 jaar sportervaring

Marije, Stephen en Kaylee hebben samen meer dan 30 jaar sportervaring! Marije is al ruim 8 jaar bekend met de sportschool, en heeft zich hierin aardig ontwikkelt tijdens haar zoektocht naar een gezonde leefstijl. In de afgelopen 8 jaar is Marije 36 kilogram afgevallen. Tijdens die zoektocht naar een gezonde leefstijl kwam zij Stephen tegen. Stephen gaf bokslessen, waar Marije graag aan mee deed, en daarna werd Stephen de Personal Trainer van Marije. Stephen heeft samen met Kaylee al 5 jaar lang een eigen Personal Training bedrijf: I'MBITIOUS Fitness. Kaylee en Stephen zijn beide gecertificeerde Personal Trainers. Kaylee is zelf ook 15 kilogram afgevallen, en vanuit dit traject ontstond haar interesse in sport.

Start direct

Marije | Coach

Stephen | Personal Trainer

Kaylee | Personal Trainer

Meet the trainers

Voor iedereen

Jong, oud, beginner of gevorderd sporter. Bij Your Personal Progress geloven we sterk in de kracht van sport om mensen samen te brengen, gezondheid te bevorderen en persoonlijke groei te stimuleren.

Samen maakt sterk

Op zoek naar een sportmaatje? In de community kun je contact leggen met medesporters. 

Motivatie

Gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs staan klaar om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren tijdens je sportieve reis.

"Lift each other up, literally and figuratively."

Nu ook beschikbaar via de App

Altijd en overal toegang tot Your Personal Progress.

Toegang tot de community

Loop je ergens tegenaan, heb je advies nodig of wil je gewoon even lekker kletsen met medesporters? Dat kan in onze community. Ook vind je hier aankondigingen voor live workouts en andere evenementen. 

Zij zijn de drempel over gegaan

Vol zelfvertrouwen
Dankzij de tips van Your Personal Progress ben ik nu kind aan huis in de sportschool. Ik doorloop vol zelfvertrouwen mijn trainingsschema en geniet elke keer weer van de heerlijke recepten. De video’s kon ik op mijn eigen tempo kijken wat erg fijn was, zo kon ik ook af en toe de uitleg van een apparaat opnieuw afspelen als ik zeker wilde weten dat ik het goed deed. Dankzij Your Personal Progress voel ik me 50 plus and fabulous!

Diana Slot, 59
Thuis begonnen met sporten

Wat een fantastisch programma! Ik dacht dat ik mee twee kleine kinderen en een drukke baan geen tijd zou hebben voor sport, maar met de tips van Marije Kaylee en Steve ben ik thuis begonnen te sporten. Drie keer lukt nog niet, maar ik ben allang blij dat ik nu een en soms twee keer aan de slag ben. Mijn volgende doel: is de sportschool ingaan.

Stefanie van Beek, 28

Zeer tevreden

Top. Zeer tevreden, leuke mensen, en ik ga nu vaker naar de gym dan voorheen. Ik was al lid maar ik weet nu welke machines ik moet gebruiken en dat geeft mij een stuk zelfverzekerdheid. Ik ben bovendien al 1,7kilogram kwijt sinds ik van start ben gegaan.
Jeroen Engels, 58 

Veel gestelde vragen over Your Personal Progress

Kan ik de trainingen ook op mijn telefoon volgen?

Ja zeker, je kunt de YPP app downloaden. Op deze app heb je toegang tot alle trainingen, workouts en de community.

Hoe werken de livelessen?

Onze livelessen worden iedere week georganiseerd en worden online gestreamd via ons platform. Je kunt de lessen bekijken en actief deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers en omvatten verschillende trainingsstijlen, zoals cardio, krachttraining en meer

Wat zijn de voordelen van de community?

De community biedt een ondersteunende omgeving waarin je kunt communiceren met gelijkgestemde individuen die ook bezig zijn met hun fitnessreis. Je kunt tips en advies krijgen, je successen delen en je laten inspireren door anderen. Het is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en nieuwe connecties te maken.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt eenvoudig je abonnement opzeggen binnen de online omgeving. Ga naar "instellingen -> abonnementen -> opzeggen". Let op: dit kan niet via de app. Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar info@yourpersonalprogress.nl, dan helpen wij met opzeggen.

Voel je comfortabel in de sportschool

Ga die drempel over

Beginnen in de sportschool: uitleg van alle apparaten en oefeningen met gewichten

 • 50 video's vol tips & tricks
 • Ga vol vertrouwen de sportschool in
 • Instructies van gecertificeerde Personal Trainers

3 maanden toegang. Nu met €5 korting

3 maanden toegang

19,95
€14,95
 • Toegang tot meer dan 50 online trainingen
 • Toegang tot de community
 • Instructies van gecertificeerde Personal Trainers
 • Te gebruiken op mobiel (via de app), tablet en computer