Hardcover + E-book paasactie

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De Fitmetmarijemethode

Marije viel zelf 36 kilogram af. In dit boek neemt Marije jou mee door verschillende fasen die aanbod komen tijdens jouw afvalreis. Want waar ligt jouw uitdaging? Wat weet jij al van voeding? En wat zou jij in jouw eigen ogen nog kunnen verbeteren. Marije leert jou, hoe jij je eigen voedingsplan op kan stellen. Dit is geen kant-en klaar dieet! Dit is de reis naar zelfliefde, en het volhouden van een nieuwe leefstijl. Je schrijft je eigen plan om weer van jouw eigen lichaam te houden. Dit is geen crashdieet, maar via 8 bouwstenen gezond, leuk en effectief afvallen.


  • Jouw plan, jouw reis naar een gezond leven!
  • Geen crashdieet, maar een lange termijn verandering!
  • Vol met recepten, weekschema's en informatie over voeding
  • Zelf-hulp boek om je eigen gedragspatronen te verbeteren!
  • Jouw reis naar zelfliefde!


Hardcover + E-book ACTIE

Geen verzendkosten. Normaal €46,40.

Alleen deze week €34,95

€46,40

€ 34,95

De perfecte combinatie

Eetschema's + de fitmetmarijemethode = de perfecte combinatie.

Ontvang iedere week een nieuw menu voor lekkere, gezonde en simpele recepten. 


  • Afgestemd op jouw doel (afvallen, op gewicht blijven of aankomen)
  • Wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu
  • Makkelijk maaltijden vervangen

Geschreven door Marije Peek

Toen ik 17 jaar oud was, woog ik op mijn zwaarst. Ik woog 96 kilogram, en dat terwijl ik maar 1.59 meter groot ben. Ik had een ontzettend moeilijke relatie met voeding. Ik at veel ongezonde dingen, en ik was verslaafd aan vetten en suikers. Het liefst dronk ik de hele dag door frisdrank. Ook had ik een voorkeur voor ongezond, gefrituurd en vet eten. Groente ‘’lustte’’ ik niet. Dit was uiteraard een smoesje. Ik wist soms niet eens of ik iets wel of niet lustte. Ik had mijzelf al voorgenomen dat ik iets vies vond. Ik gaf veel voeding geen kans. Mijn ouders waren radeloos, zij hadden ontzettend veel geprobeerd om mij toch ook gezonde voeding binnen te laten krijgen. Dit had op dat moment geen effect. Maar het heeft indirect, en onbewust heel veel effect op mij gehad dat ik mijn ouders, omgeving en mijzelf zo teleurstelde met mijn eetgedrag, eetgewoonte en vooral met mijn ongezonde leefstijl. 


Mijn omgeving maakte zich enorm zorgen, omdat ik niet de juiste voedingsstoffen binnen kreeg en vooral dwars was. En de dwarsheid was te linken aan schaamte. Vast zitten in een gedragspatroon waar ik lastig uit kon komen voor mijn eigen gevoel. Ik schaamde mij ontzettend voor mijn uiterlijk, maar ook voor het feit dat ik zelfs etentjes ontliep omdat ik anders overal moest vertellen dat ik iets niet lustte. Mijn sociale leven werd kleiner, en ik isoleerde mijzelf steeds meer. Wat zich resulteerde in nog meer emoties weg eten door mijn eenzame gevoelens.

Inkijkexemplaar

Een klein inkijkje in het boek. 

Wat kun je verwachten in het boek?

Jouw persoonlijke reis tot een gezonde leefstijl

Dit boek geeft jou een handvat om jouw eigen persoonlijke reis naar een gezonde leefstijl te maken. Dit doe jij zelf aan de hand van de informatie die jou wordt gegeven, het begrijpen en relativeren wat er in jouw eigen brein gebeurt, maar ook het relativeren en durven te kijken naar jouw eigen gedrag. Dit boek geeft jou handvaten om jouw eigen gedragspatronen te doorbreken. Het is geen kant-en-klaar dieet die beschrijft wat jou vertelt wat je zou moeten eten. Je leert zelf meer over en van voeding, en deze kennis moet jij zelf toepassen in de praktijk. Ook wordt er in het boek veel gereflecteerd, wat er voor zorgt dat je stil staat bij jouw eigen groeipad en minder snel de handdoek in de ring gooit.  

Jouw persoonlijke afvalplan

Door middel van de informatie die wordt gegeven kan jij jouw eigen afvalplan beschrijven. Ook is er ruimte om je eigen weekschema's te maken, en daarna te reflecteren op wat er goed is gegaan, welk gedrag je vwilv asthouden en waar jij nog een stuk groei ziet voor jezelf. Je kunt je eigen macronutriënten uitrekenen, waardoor jij jouw eigen calorie-samenstelling maakt. Na het lezen van dit boek heb jij een hoop geleerd over voeding, en wat dit met jouw lichaam doet. 

Zelfbeeld optimaliseren

Na het volgen van dit 12-weken plan, en het blijven reflecteren over wat er goed ging en welk gedrag je wil vasthouden en mee wil nemen, leer jij jezelf beter kennen. Je leert ook waar jouw innerlijke kracht ligt, en dat opgeven jou niet verder brengt, dus dat doorgaan betekent dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Na deze 12-weken zit jij beter in je vel, en houd je ook meer rekening met het houde nvan jouw eigen imperfecties.

Jouw eigen macronutriënten

De macronutriënten staan voor koolhydraten, eiwitten en vetten. Maar wat doen deze macronutriënten precies met jouw lichaam, en hoeveel heb jij iedere dag nodig? In dit boek worden berekeningen en handvaten weergeven waardoor je deze samenstelling zelf kunt maken. 

Vol Heerlijke Recepten

Simpele & gezonde recepten. 

Inclusief weekschema's

Inspiratie & houvast voor de hele week

Inclusief oefeningen

Om zelf aan de slag te gaan

Veel gestelde vragen over de methode

Kan ik dit boek ook aanschaffen als ik niet wil afvallen?

Dit boek is geschreven uit de gedachten, dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Dit kan ook door middel van het aanpassen van jouw leefstijl. In het boek worden zowel handvaten geboden voor het afvallen (het eten in een calorie te kort) als op onderhoud. Dit zorgt er voor dat jij jouw eigen proces doorloopt, met de doelen die jij zelf stelt om beter in je vel te zitten.

Is dit boek ook geschikt voor vegetariërs en/of veganisten?

Het boek is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat er rekening wordt gehouden met het niet eten van dierlijke producten. De helft van de recepten zijn vegetarisch, niet veganistisch. Het is altijd mogelijk om bepaalde dierlijke producten zoals kwark of melk, te vervangen voor plantaardige producten. De rode draad van dit boek is vooral een combinatie van het mentale en fysieke vlak. Het is een handvat tot een gezonde leefstijl, die jij zelf creëert. Dit kan ook zonder dierlijke producten.

Kan ik producten vervangen als ik iets niet lust?

Het is mogelijk om producten te vervangen als je iets niet lust, aangezien het belangrijk is dat ook jij je eigen eetschema’s maakt. Bij de recepten worden geen vervangers genoemd, maar ik sommige gevallen kan je bepaalde producten zeker weglaten.

Wat is het verschil tussen een e-book en een hardcover?

Het e-book is een pdf-bestand dat geleverd wordt, en wordt meegestuurd in de bevestiging e-mail. De inhoud van het e-book en het hardcopy boek is exact hetzelfde. Omdat het een zelfhulp boek is wordt een hardcopy boek aangeraden, en anders is het een goed idee om het e-book zelf uit te printen.

Is het alleen een receptenboek?

Nee. Het is absoluut geen receptenboek. De rode draad van dit boek is juist, een handvat om een nieuwe leefstijl te creëren waar jij jezelf goed bij voelt. Het is geen boek dat jou exact vertelt hoeveel je moet eten, en wanneer je dit moet eten. De recepten die erin staan, zijn ter aanvulling. Wel staan er ook boodschappenlijstjes en tips in.

Welke onderwerpen komen aanbod?

In dit boek worden verschillende onderwerpen aangesneden. Wat gebeurt er in het brein, wat zijn macro-en micronutriënten, hoe reken jij je eigen caloriebehoefte uit? Ook is het een zelfhulp boek waarin je jouw eigen plan beschrijft. Er wordt aandacht besteed aan een terugval plan, het accepteren van situaties, het doorbreken van gedragspatronen, het creëren van structuur en een stukje zelfliefde. Ook kan jij jouw eigen eetschema maken.

Gezond afvallen

Geen crash dieet