Fitmetmarije App

Klaar om jouw doel te bereiken? Afvallen, aankomen en gezonder eten is op deze manier gemakkelijk!

Ja, ik wil mijn doel bereiken


Waarom de fitmetmarije app?

Nadat ik erg onzeker was over mijn eigen gewicht, en de strijd ben aangegaan met de kilo's de afgelopen jaren, kwam ik tot de conclusie dat afvallen niet alleen over voeding gaat maar ook over mindset en bewegen. Ik heb mij een lange tijd echt heel onzeker, verdrietig en eenzaam gevoeld toen ik te maken had met (ernstig) overgewicht. Ik startte mijn eigen afvaljourney op de welbekende manier: Heel weinig eten, en veel sporten. Maar dit bracht mij op den duur niet heel ver. Mijn mindset zat mij in de weg. En ook gaf ik soms het sporten op als ik er geen zin meer in had. Ik kwam er achter, dat de drie pijlers, mindset, voeding en bewegen echt de succesformule zijn tot een gezonde leefstijl. Wanneer je de juiste mindset hebt, zal je vanzelf betere keuzes maken als het gaat om voeding of bewegen. Nadat ik deze drie pijlers ook samen heb gebracht in mijn boek ''Nooit meer op dieet'', wilde ik deze drie pijlers ook samenbrengen in de applicatie. Probeer zelf écht te werken aan deze drie pijlers en ervaar de positieve veranderingen die plaats vinden buiten de weegschaal om! 

Houvast nodig bij het afvallen?

Korting op alle pakketten
+ GRATIS Fitmetmarijemethode Ebook t.w.v. €16,95

Nog geldig:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Voeding + gratis ebook

€32

€12,50
Per maand
 • Gratis fitmetmarijemethode ebook
 • Voedingsschema's volledig op maat
 • Meer dan 1700 recepten
 • Makkelijk recepten vervangen
 • Per maand opzegbaar

Voeding, bewegen en mindset + gratis ebook

€47

€17,95
Per maand
 • Gratis fitmetmarijemethode ebook
 • Alles van de voedingsschema's
 • Bewegen module met workout's, sport-lessen en schema's
 • Mindset module met meditaties, inspirerende- blogs en masterclasses
 • Per maand opzegbaar

De resultaten van andere...

Het geeft echt veel structuur en houvast. Dit maakt het allemaal wat makkelijker!
Ik vind het altijd erg lastig om structuur te behouden op drukke dagen. Ik ben een (jonge) moeder van 2 kids, mijn man en ik werken beide fulltime en daardoor aten we vaak ongezond door vermoeidheid en gemakzucht. Sinds dat ik de app gebruik, heb ik mijzelf aangeleerd dat het stukje plannen en voorbereiden heel erg belangrijk is. Ook vind ik het fijn dat ik dit voorbeeld aan mijn kids kan meegeven. Ik bestel mijn boodschappen van te voren, dit is ook makkelijk door de koppeling met de AH. Doordat de app aangeeft wat en hoe ik kan eten (en ik kan ook switchen van gerechten), blijf ik de structuur behouden. In de afgelopen 3 maanden ben ik al 5 kg afgevallen! Ik ben echt heel blij met de app.
Cheyenne Beentjes
De app is makkelijk te combineren met een gezin 😊
Ik ben een alleenstaande moeder van drie kinderen, wat betekent dat ik altijd moet aanstaan. Doordat ik vooral geen tijd maakte voor het koken, en ook goede voeding voor mijzelf overdag ben ik in de afgelopen jaren 15kg aangekomen. Ik wilde echt een verandering. Daardoor wilde ik de app proberen. Er ging echt een wereld voor mij open. Ik dacht altijd dat ik weinig moest eten om af te vallen. Maar de werkelijkheid is dat ik vrij veel mag eten! Ik ben hier echt heel erg blij mee. Ik ben in de afgelopen 2 maanden al 3 kg kwijtgeraakt. De gerechten zijn simpel, er zit veel variatie in en ook vind ik het erg leuk om weer nieuwe gerechten uit te proberen! Daarnaast erg fijn dat Marije haar recepten er ook in staan.
Lauren Bosch
Ik ben in 3 maanden 6 kg afgevallen! 💪🏼
Ik had de moed een beetje opgegeven omdat ik al zoveel verschillende diëten had geprobeerd. Ik ben een man in een dieet wereld, waar veel gericht is op vrouwen. Erg lastig allemaal. Het spreekt mij aan dat Marije zich niet alleen richt op voeding, maar ook op mindset en bewegen. Ik vind het erg fijn hoe de app werkt en dat ik mijn persoonlijke voorkeuren kan doorgeven. Ook fijn dat ik mijn progressie bij kan houden. Zeker aan te raden als je iets nieuws zoekt. 

Willem van Leeuwen

Voeding

Elke dag een nieuw eetschema op basis van jouw unieke behoeften. De perfecte houvast voor jouw doel.
Meer over voeding

Sport

Oneindig veel workouts op verschillende niveaus en groepslessen. Volg de sportschema's en word nog fitter!

Meer over sport

Mindset

Mediteren, rustgevende muziek, leerzame- blogs en masterclasses over een gezonde leefstijl!

Meer over mindset

Elke dag een persoonlijk menu

Afvallen, aankomen en gezonder eten wordt op deze manier makkelijker! Je hoeft geen calorieën te tellen of zelf te bedenken wat er op het menu staat! Elke dag stelt de app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstellingen en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met allergieën, voeding voorkeuren, de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten, en de maximale bereidingstijd. 


 • Afgestemd op jouw doel (afvallen, op gewicht blijven of aankomen)
 • Inclusief handige boodschappenlijst
 • Makkelijk maaltijden vervangen
Nu starten

Bekijk hier hoe de voeding module werkt

Ga aan de slag

Meer dan 1700 recepten

Met zoveel recepten is er altijd wel iets dat jij lekker vindt! Er is super veel variatie (ook geschikt voor koolhydraatarme, glutenvrije, vegetarische en veganistische wensen) . 


Voeg ook de lekkerste recepten van fitmetmarije toe die terug te vinden zijn op haar Instagram en website toe aan jouw schema's.

Eenvoudig recepten vervangen

Liever een ander recept? Dan is het mogelijk dat je dit zelf kan vervangen. Met een klik op de knop vervang je namelijk een maaltijd. Ook kan je andere recepten uit de database (en die van Fitmetmarije) toevoegen of vervangen voor een maaltijd die je liever niet eet. 


Op deze manier heb je nog steeds invloed op je eigen eetschema en hoef je niet handmatig te berekenen of de maaltijden wel passen in jouw dagelijkse caloriebehoefte! Daarnaast wordt er ook rekening gehouden of deze gerechten wel passen bij de passende macronutriënten. 

Houd ook maaltijden bij buiten de deur

Ga je buiten de deur eten en wil je toch bijhouden wat je eet? In de app vind je heel veel gerechten met gemiddelde voedingswaarde per gerecht. Zo blijf je zelf inzicht houden in je eigen eetpatroon en kan je verantwoord genieten van alles wat je buiten de deur eet zonder schuldgevoelens of stress!


Weet je van te voren al dat je uiteten gaat? Dan kan je ook alvast in de database kijken welke gerechten voldoen aan jouw wensen voor die dag! Als je een gerecht vervangt voor een gerecht die je buiten de deur eet, zie jij welke voedingswaarden je die dag hebt binnen gekregen. 

Eenvoudig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig want je kunt je dagmenu 14 dagen vooruit bekijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via de Albert Heijn door de koppeling die de applicatie biedt!


Mocht je willen wisselen van gerechten dan is dit ook eenvoudig te doen voor de eerst komende 14 dagen. Deze applicatie maakt het een stuk gemakkelijker!

Nu ook beschikbaar met 3 maanden coachings traject

Wil jij gecoacht worden in jouw traject? Dat kan met 1-op-1 coaching in de app. Stel één keer paar week jouw vragen en wij kijken samen naar jouw voortgang. In totaal zijn er 20 coachplekken beschikbaar, elke 3 maanden komen er nieuwe plekken beschikbaar.


Ik wil gecoacht worden

Marije | Coach

Kaylee | Personal Trainer

Persoonlijk trainingsschema op maat

Vind jij het lastig om een effectieve training samen te stellen? Of weet je niet zo goed wat je moet doen in de sportschool? Dan kunnen wij een persoonlijk trainingsschema op maat voor jou samenstellen. Dit kan op basis van jouw niveau (een beginner, gemiddelde sporter of een vergevorderde sporter). 


Je kan je eigen progressie bij houden in de applicatie en ook instructievideo's bekijken! Daarnaast kan je groepslessen volgen (zoals Yoga, Zumba of BodyPump) en deze kan je thuis uitvoeren!Nu starten 

Bekijk hier hoe de bewegen module werkt

Workouts

Kies een workout of stel er zelf een samen. 

Lessen

Doe mee met een van de vele lessen die beschikbaar zijn in de app! Voor ieder niveau zijn er lessen beschikbaar. 


Voorbeelden van lessen die beschikbaar zijn:

 • Bodypump
 • Zumba lessen
 • S'hbam lessen
 • Yoga lessen
 • Pilates
 • HIIT trainingen
 • Buikspiertrainingen

Zelf een workout samenstellen

Met meer dan 500 oefeningen kun jij zelf jouw ideale workout samenstellen. Ook kan je oefeningen aan bestaande workouts wijzigen.


In de applicatie zijn de volgende workouts terug te vinden:

 • Lower body 
 • Upper body 
 • Full body

De intensiteit van de workouts verschilt per persoon op basis van wat er ingevuld is in het intake formulier.

Houd je voortgang bij

Vind je het soms lastig om te zien dat jouw lichaam veranderd is? Dat je bent afgevallen of dat je juist aangekomen bent (wanneer dit jouw doel is)? Dan biedt de applicatie de ondersteuning dat jij jouw eigen voortgang kan bijhouden! Dit kan motiverend werken!


Hoe doe je dit?

 • Je kan before- and after foto's toevoegen
 • Je kan jouw lichaam cm's toevoegen (dit is een belangrijk onderdeel! Aangezien dit weergeeft dat je daadwerkelijk vet verliest of aankomt in spiermassa)

Mindset

Ga direct aan de slag

Bekijk hoe de module mindset werkt

Masterclasses

Mindset is belangrijk tijdens het proces! Jouw mindset staat namelijk direct in contact met jouw gedragspatronen die je wil veranderen. Daarom vertellen wij in de masterclasses meer over afvallen, voeding, sport en een gezonde leefstijl om jouw kennis bij te spijkeren en een stukje bewustwording te creëeren. 

Meditaties

Ontspannen is heel erg belangrijk. En heel veel mensen kunnen lastig ontspannen. Mediteren wordt vaak gezien als ''zweverig'' of alternatief. Maar wat mediteren daadwerkelijk doet, is rust brengen in het hoofd en jouw ademhaling reguleren waardoor jouw lichaam beter en meer kan ontspannen. Ontspanning zorgt voor meer rust in het lichaam en heeft een positief effect op jouw proces. Mediteren kan op basis van verschillende doelen of onderdelen! 


Voorbeelden van meditate onderwerpen

 • Dankbaarheid
 • Ademhaling 
 • Zelfliefde
 • Onrustige gedachten rustig maken

Inspirerende artikelen

In de app zijn verschillende blogs beschikbaar. Deze blogs weergeven informatie over voeding, mindset, sporten maar ook over het proces rondom jouw reis naar een gezonde leefstijl. Deze blogs worden onder andere geschreven door Marije Peek en Kaylee Portegies-Zwart!

Nu ook beschikbaar met 3 maanden coachings traject

Wil jij gecoacht worden in jouw traject? Dat kan met 1-op-1 coaching in de app. Stel één keer paar week jouw vragen en wij kijken samen naar jouw voortgang. 

Ik wil gecoacht worden

FAQ Fitmetmarije app

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je ontvangt een week voor iedere verlenging van je abonnement een email met de vraag of je nog wilt verlengen. Wil je dit niet meer? Stuur dan een mailtje naar info@mypersonalprogress.nl.

Wat kan ik allemaal met deze app?

De app biedt iedere dag een voedingsschema aan op basis van jouw unieke behoeften, doelstelling en voeding voorkeuren. Je kan gerechten veranderen en/of toevoegen vanuit de app die al standaard in de database staan of je kan kiezen uit mijn recepten. Ook kan jij jouw progressie bijhouden d.m.v. het registreren van jouw lichaam gegevens zoals je gewicht en de omtrek in cm's van jouw taille, heupen, borst en schouders. Wanneer je de beweging en mindset module hebt aangeschaft, kan jij workouts volgen, registreren en toevoegen (op meerdere niveaus). De trainingsschema's bevatten ook uitleg video's. Ook kan jij jouw eigen workout ontwikkelen (zie de uitleg video op deze pagina) en ook kan jij mediteren via de app, blogs lezen en masterclasses bekijken.

Is deze app makkelijk te gebruiken met een gezin?

Ja! Deze app is makkelijk te gebruiken met een gezin. De app is gemakkelijk voor gezinnen te gebruiken door twee opties die de app bied. De app biedt namelijk een optie, de partnerkoppeling, waardoor jouw account aan die van je partner gekoppeld kan worden wanneer jullie beide lid zijn van de app. Op deze manier worden dezelfde gerechten, rekening houdend met jullie unieke behoeften en wensen voorgesteld zodat het koken makkelijker wordt. Daarnaast is er ook een optie om een gerecht open te klikken en de portiegrootte aan te passen waardoor je meer inzicht hebt in het aantal boodschappen dat je nodig hebt voor het gehele gezin!

Is deze app ook geschikt voor mensen met allergieën en/of intoleranties?

Ja! Deze app is ook geschikt voor mensen met een allergie en/of intolerantie. In het intake-formulier kan jij deze allergie en/of intolerantie aangeven. Door middel van deze gegevens wordt er in het voedingsschema rekening gehouden met deze allergieën en/of intoleranties. Producten die deze stoffen bevatten worden uiteraard uitgesloten.

Hoe werkt het boodschappenlijstje?

Open het boodschappenlijstje met de boodschappentas icoon rechts bovenin bij het dagschema. Kies voor welke dagen je boodschappen wilt doen door de eerste en de laatste dag van de reeks te selecteren en de knop maak boodschappenlijstje in te drukken.

De boodschappen zijn op supermarktcategorie ingedeeld en hebben daarbij een (voor veel supermarkten) logische volgorde. Druk op het ingrediënt om het af te strepen als je iets in je boodschappenkar/ mand legt. Dit ingrediënt wordt dan doorgestreept onderaan je lijst geplaatst.

Klaar met boodschappen doen? Druk op de prullenbak rechts bovenin en je lijstje wordt verwijderd. Daarna kun je weer nieuwe dagen selecteren en een nieuw lijstje maken.

Hoe wijzig ik mijn voedingsinstellingen?

Je kunt je voedingsinstellingen op twee manieren wijzigen. De eerste manier is via het tandwieltje rechts bovenin bij je dagschema. Deze knop is voornamelijk om één dag in je schema aan te passen, als deze afwijkt van je normale maaltijdplanning.

Selecteer de dag die afwijkt op je dagschema, ga via het tandwieltje naar dagschema wijzigen, stel je voorkeuren opnieuw in en sla de wijzigingen op.

De tweede manier is via de voedingsinstellingen op je profiel. Dit onderdeel is vooral bedoeld om je gehele voedingsschema te wijzigen. Wil je je voedingsvoorkeuren opnieuw instellen, of is je doelstelling veranderd? Selecteer je nieuwe voorkeuren en je complete schema wordt vanaf vandaag opnieuw gegenereerd.

Bekijk de video hieronder voor een complete uitleg omtrent het aanpassen van je voedingsinstellingen:

Kan ik ook mealpreppen?

Ja! Mealpreppen is eenvoudig met de fitmetmarije app. Kies de maaltijd waar je meerdere porties voor wilt bereiden en kopieer deze naar de andere dag(en). Dit doe je door bovenin je dagschema deze dag te selecteren met de pijltjestoetsen, daarna op de plus-knop van het gewenste maaltijdmoment te drukken en de gewenste maaltijd te selecteren.

Is deze app geschikt voor vegetariërs en/of veganisten?

Ja! Deze app is geschikt voor vegetariërs en/of veganisten. In het intake-formulier kan jij aangeven wat jouw voeding voorkeuren zijn. De app houdt op deze manier rekening met jouw behoefte en zo kan jij ook voedingsschema's met vegetarische en/of veganistische gerechten krijgen!

Hoe werkt de automatische incasso?

Wanneer je de app aanschaft, betaal je bij de aanschaf het aankoopbedrag. Daarna, gaat de automatische incasso iedere maand - of ieder kwartaal - lopen. Wanneer jij de betaling crediteert of ook wel ''terugroept'', wordt de betaling gestorneerd en zal de toegang tot de applicatie worden terug getrokken. Vanaf dit moment eindigt ook jouw abonnement. Mocht je jouw abonnement willen stopzetten? stuur dan een e-mail naar: info@mypersonalprogress.nl

Kan ik gerechten toevoegen en/of wijzigen in de app?

Ja dit kan! De app stelt een voedingsschema voor op basis van jou behoeften, doelstellingen en wensen. Mocht je het gerecht niet lekker vinden? Dan kan je een ander gerecht kiezen uit de database. Ook kan je het andere gerecht dus verwijderen waardoor de macro's blijven kloppen! Daarbij kan je gerechten van mij, fitmetmarije ook toevoegen in de database.

Is deze app ook geschikt voor lastige eters?

Het antwoord hierop is: ja. Uiteraard, geldt er natuurlijk altijd een maar. Wanneer je echt een beperkt aantal producten lust, is het heel erg lastig om een voedzaam en goed voedingsschema op te stellen. Dit systeem houdt rekening met voeding voorkeuren en je kan vele producten uitsluiten uit jouw eetpatroon. Wel wil ik je adviseren om jezelf soms uit te dagen om juist recepten te testen en uit te proberen!

Hoe houd ik mijn progressie bij in de app?

Je kan jouw progressie bijhouden in de app. Navigeer naar jouw eigen profiel, en daar kan jij jouw voortang bijwerken d.m.v. foto's maar ook d.m.v het vastleggen van jouw omvang van de taille, vetmassa, nek-, heupen-, been-, borst-, arm omvang. Uiteraard kan jij ook jouw gewicht bijhouden. Deze informatie is uitsluitend zichtbaar voor jezelf en voor mij!

Is het mogelijk om op een later moment de voeding instellingen te wijzigen?

Ja! Dit kan op ieder moment. Navigeer naar je eigen profiel en klik voeding instellingen open. Wijzig eventueel het aantal eetmomenten, de voorkeuren en de verdeling van de macronutriënten.

Korting op alle pakketten
+ GRATIS Fitmetmarijemethode Ebook t.w.v. €16,95

Voeding + gratis ebook

€32

€12,50
Per maand
 • Gratis fitmetmarijemethode ebook
 • Voedingsschema's volledig op maat
 • Meer dan 1700 recepten
 • Makkelijk recepten vervangen
 • Per maand opzegbaar

Voeding, bewegen en mindset + gratis ebook

€47

€17,95
Per maand
 • Gratis fitmetmarijemethode ebook
 • Alles van de voedingsschema's
 • Bewegen module met workout's, sport-lessen en schema's
 • Mindset module met meditaties, inspirerende- blogs en masterclasses
 • Per maand opzegbaar